old software bugs thread

Jan 30, 2013, 7:30 am
Joined: Dec 3, 2007
Occupation: Chaos Weaver
Location: Standing between all life and death
Posts: 2,830
Okay, so for some reason I didn't get a yellow chest for the RGO thread when I logged in, but I got the one with the linux compiling.
Jan 31, 2013, 11:26 pm
Joined: Dec 3, 2007
Occupation: Chaos Weaver
Location: Standing between all life and death
Posts: 2,830
Yup, no yellow chest for Eagle's latest post. RGO seems to have problems.
Feb 17, 2013, 5:18 pm
Joined: Jan 11, 2008
Posts: 1,019
Clicking the "Preview" button when posting a reply does nothing.
Feb 17, 2013, 9:44 pm
capristo's avatar
The Imperialist


Joined: Dec 2, 2007
Location: New Attnam
Interests: bananas
Posts: 2,168
It works, scroll down... it loads the preview underneath the post you are composing. Not very intuitive, I know. Maybe I'll add a loading GIF and scroll you down when it's ready.
Feb 18, 2013, 10:52 am
Joined: Jan 11, 2008
Posts: 1,019
Why not stick the preview above the post instead? That's the standard on pretty much every other forum I've seen.
Jan 30, 2014, 6:29 pm
Joined: Sep 22, 2008
Posts: 633
The dropdown menu offset is pretty wonky. (Chrome v. 32.0.1700.102, 1650*1080 monitor with browser fullscreen)

Jan 30, 2014, 6:35 pm
Joined: Nov 22, 2008
Interests: IVAN
Posts: 1,163
Same on firefox.
Feb 5, 2014, 10:08 am
Ernomouse's avatar
Master mine stomper


Joined: Dec 16, 2007
Occupation: Pouring molten bronze in sand
Location: In the cold end
Posts: 2,047
Something broke the quote box in http://www.attnam.com/posts/23802#23802 although when I tried to edit it, the code looks perfectly normal. Maybe the brackets?
Feb 5, 2014, 10:57 am
capristo's avatar
The Imperialist


Joined: Dec 2, 2007
Location: New Attnam
Interests: bananas
Posts: 2,168
Thanks yeah it's the brackets. Regular expressions are hard
Feb 6, 2014, 7:00 am
Ernomouse's avatar
Master mine stomper


Joined: Dec 16, 2007
Occupation: Pouring molten bronze in sand
Location: In the cold end
Posts: 2,047
Could you automatically substitute them with the html code?
Feb 6, 2014, 4:13 pm
capristo's avatar
The Imperialist


Joined: Dec 2, 2007
Location: New Attnam
Interests: bananas
Posts: 2,168
I didn't even know brackets were allowed in usernames
Feb 13, 2014, 6:53 am
Joined: Dec 3, 2007
Occupation: Chaos Weaver
Location: Standing between all life and death
Posts: 2,830
Is it just me, or is the second page of the out of context thread broken?
Feb 13, 2014, 11:03 am
capristo's avatar
The Imperialist


Joined: Dec 2, 2007
Location: New Attnam
Interests: bananas
Posts: 2,168
I see one post by Batman?. What's wrong with it?
Feb 13, 2014, 11:29 am
Joined: Dec 4, 2007
Occupation: Perfect Soldier
Location: Astragius Galaxy
Interests: Fiana, Peace, Melons
Posts: 1,054
chaostrom wrote
Is it just me, or is the second page of the out of context thread broken?

I think what happened was I deleted a post that would have tipped it over the 2nd page limit, but it was not there anymore.

It was my post, by the way.
Feb 14, 2014, 1:32 am
Joined: Dec 3, 2007
Occupation: Chaos Weaver
Location: Standing between all life and death
Posts: 2,830
I wasn't seeing anything on the second page, before or after I added a post. Seems fine now though.
Mar 3, 2014, 2:50 am
Ernomouse's avatar
Master mine stomper


Joined: Dec 16, 2007
Occupation: Pouring molten bronze in sand
Location: In the cold end
Posts: 2,047
When writing a quick reply, both the font color and font size open to a weird location, next to the post reply button. The font size chart is also a bit squeezed together, and 30 doesn't fit on one row.

My Engrish bad. Please check self.
Apr 18, 2014, 5:12 am
Joined: Dec 11, 2008
Posts: 1,770
It seems quoting [Eire]MadHatter doesn't work properly. I'm assuming that's because of the square brackets in the name, so the quotations aren't ruling them except to the code?

" wrote
MadHatter"]I've done some wizard mode on the level....just some messing around.
Apr 25, 2014, 10:35 am
Joined: Apr 25, 2014
Posts: 1
Well.. confirming what Warheck said in another thread. Even if you are in the Developers group, you can see the forum, but when you click on a topic it says you don't have permissions. I'll try to address some of the more pressing bugs this weekend, including that one.

Also, this is more of a UI flaw than a bug, but I guess it's tough to even know that an IVAN Developers forum exists in the first place, unless you click the "Forum" tab.
May 14, 2014, 7:34 pm
Joined: Feb 20, 2012
Posts: 231
The "Advanced" button under Quick Reply doesn't work for me, though the Advanced option while editing does.
May 15, 2014, 4:08 am
Joined: Sep 22, 2008
Posts: 633
Pent wrote
The "Advanced" button under Quick Reply doesn't work for me, though the Advanced option while editing does.

+1, doesn't seem to work.
May 20, 2014, 9:44 am
Joined: Nov 22, 2008
Interests: IVAN
Posts: 1,163
I don't think this has been mentioned already, anything "www." turns into a link. See this post.
Possible fixes off the top of my head: checking there is a non-letter character before the first w or validating link via regex (eg, at least two dots seperated by at least one alphanumerical character)
Jul 31, 2014, 4:50 pm
Joined: Dec 4, 2007
Occupation: Perfect Soldier
Location: Astragius Galaxy
Interests: Fiana, Peace, Melons
Posts: 1,054
Cap what the hell did you do to the months list for birthdays?
Jul 31, 2014, 5:31 pm
capristo's avatar
The Imperialist


Joined: Dec 2, 2007
Location: New Attnam
Interests: bananas
Posts: 2,168
hahaha. I think it's checking for the 31st day of each month and fetching the month name.
So January 31 = January 31
February 31 = March 3
March 31 = March 31
April 31 = May 1
etc
Aug 12, 2014, 12:30 am
Joined: Dec 11, 2008
Posts: 1,770
Things put within "code" blocks don't appear as they should in advanced editing mode's preview (and therefore probably advanced posting too). They don't highlight anything until the post is actually live.
Nov 12, 2014, 11:33 am
Joined: Sep 8, 2010
Occupation: Petty Functionary
Location: Drinking pea soup in the world map
Interests: Mangoes
Posts: 1,142
The link on the front page "Please read about the site downtime this weekend" links to the thread "do we have a pictures thread?"
Jump to