old software bugs thread

May 6, 2009, 3:31 pm
#26
Joined: Dec 2, 2007
Location: New Attnam
Interests: bananas
Posts: 2,200
Thanks for being really specific Erno, I fixed it. It's because I'm updating the code on my other website and haven't transferred it over here yet, except the delete.php file on accident. So basically in the future, what makeurl will do is turn links like these:
viewtopic.php?t=1000
profile.php?u=20
to these:
topics/1000/official-bugs-thread
users/20/ernomouse
May 6, 2009, 7:21 pm
#27
Joined: Jan 11, 2008
Posts: 1,019
Something very similar happened to me.. "Fatal error: Call to undefined function makeurl() in /home/pigpla/public_html/att/posting.php on line 339" I also got a "forum/ does not exist" error while trying to get to the main forum from the area where replies are written.
May 6, 2009, 8:33 pm
#28
Joined: Dec 2, 2007
Location: New Attnam
Interests: bananas
Posts: 2,200
okay I've fixed both of those errors
May 6, 2009, 9:50 pm
#29
Joined: Apr 7, 2008
Location: USSR
Posts: 258
The profile editing problem is still not fixed.
Jun 7, 2009, 2:03 am
#30
Ex-Tyrant of the IVANers


Joined: Dec 8, 2007
Occupation: Junior Scientist
Location: Not California
Interests: Physics and Astronomy, Exoplanets, Singing praise to Valpurus while smashing skulls with a bloody warhammer, Jogging
Posts: 2,900
Shoutbox search seems to not function, instead returning

Quote
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE shout_message LIKE '%-foo-%'' at line 1"
"Put more stuff in the... thing where... more stuff goes in."
Jun 7, 2009, 2:43 am
#31
Joined: Nov 22, 2008
Interests: IVAN
Posts: 1,163
Ischaldirh wrote
Shoutbox search seems to not function, instead returning (...)

Shoutbox works fine for me
Beware! 'tis EagleV, Hardcore Weaver of Baskets!
Jun 15, 2009, 3:16 am
#32
Joined: Jan 11, 2008
Posts: 1,019
Oddly enough I'm getting an occasional "forum/viewforum.php does not exist" error. Clicking the link to the main forum page seems to fix it, but it keeps popping up.
Jun 16, 2009, 2:37 am
#33
Joined: Jan 11, 2008
Posts: 1,019
A pic of the latest error find...
Jul 10, 2009, 2:28 am
#34
Joined: Dec 3, 2007
Occupation: Chaos Weaver
Location: Standing between all life and death
Posts: 2,843
The first time was amusing. This is the third time however, and it's always followed by the error BDR reports above. Behold the duplication!

EDIT: Make that 4 times now.
Jul 11, 2009, 8:58 am
#35
Joined: Dec 2, 2007
Location: New Attnam
Interests: bananas
Posts: 2,200
Yes I know guys... see here:

capristo wrote
Thanks for being really specific Erno, I fixed it. It's because I'm updating the code on my other website and haven't transferred it over here yet, except the delete.php file on accident. So basically in the future, what makeurl will do is turn links like these:
viewtopic.php?t=1000
profile.php?u=20
to these:
topics/1000/official-bugs-thread
users/20/ernomouse

the forum will eventually be attnam.com/forum/ instead of /forum.php , so it's screwing with the URLs a bit.. I can't fix it until I get back (Aug 1) though, sorry
Jul 12, 2009, 12:09 am
#36
Joined: Dec 3, 2007
Occupation: Chaos Weaver
Location: Standing between all life and death
Posts: 2,843
Ah, didn't realise they all stemmed from the same cause. Don't apologise, you're the one working on it
Uchuudonge wrote
creating stable chaos
making patterns where there should be none
sewing order into the chaos
you spit in the face of random numbers, of chaos
Jul 21, 2009, 7:19 pm
#37
Joined: Dec 11, 2008
Posts: 1,770
It's not letting me remove my occupation. When I press [SUBMIT] it just resets again
System would indicate in graphic if person is mounted on horse or not.
Same system also show if person mounted on boar, elephant, polar bear etc.
Or if person mounted on ass.
Ivan find mounting on ass funny.
Jul 28, 2009, 7:16 am
#38
Joined: Jan 25, 2008
Occupation: Turns out I can't have a cool avatar, I'll just put crap in it.
Location: 48kg / 105 lbs
Interests: My name is Failbert
Posts: 697
You can't voluntarily become a hobo in #attnam!
Well I assume that a bolt has a given, numeric, amouunt of perwer. (assi in enegri)... unless it's LAERSER SKISKLS POEWN PEWN!
Aug 2, 2009, 2:33 am
#39
Master mine stomper


Joined: Dec 16, 2007
Occupation: Shoveling. But metal.
Location: Blazing in the steppes
Interests: Absolutely fuck-all.
Posts: 2,048
I'm not sure, but it seems that if there are new messages on several pages, the forum takes me to the beginning of the first page.

EDIT: I take that back. There was no new messages after all, although the thread was marked having one... The message got deleted? The little details thread is in question.
Aug 5, 2009, 3:22 am
#40
Joined: Jan 11, 2008
Posts: 1,019
I've seen that bug, and it does look like a result of someone posting, then deleting the post and the forum not getting the message that there is no longer a new response. Could be something else, though.
Aug 5, 2009, 4:17 am
#41
Joined: Dec 3, 2007
Occupation: Chaos Weaver
Location: Standing between all life and death
Posts: 2,843
Hmm. Could be me. Sometimes I post something, then delete it immediately. I've done that a couple of times now.
Uchuudonge wrote
creating stable chaos
making patterns where there should be none
sewing order into the chaos
you spit in the face of random numbers, of chaos
Aug 5, 2009, 9:33 am
#42
Joined: Dec 2, 2007
Location: New Attnam
Interests: bananas
Posts: 2,200
Damn you chaostrom Well school starts Aug. 24 so after that I will finally be able to get working on some of these
Aug 7, 2009, 5:04 pm
#43
Joined: Dec 2, 2007
Location: New Attnam
Interests: bananas
Posts: 2,200
4zb4 wrote
It's not letting me remove my occupation. When I press [SUBMIT] it just resets again

I believe I've fixed this bug. Comrade can you let me know if you are still having problems editing your profile?
Aug 10, 2009, 3:15 pm
#44
Joined: Jan 11, 2008
Posts: 1,019
Very minor bug test....

Test

Test

Test

I have edited this post 4 times. Original post was just "Very minor bug test...." Maybe not so minor...

I think how this works is that if you edit within the minute of your original post time that the edit is not countedcounter is not triggered (possibly because edits are assumed to take long enough that they happen in different minutes). I first saw this a while back but I didn't think very much of it and didn't think to post it until now. This is the fifth and likely only reported edit to this post. Then again.... sixth unreported??

Ok. It caught up with that last one. Since now it looks fine, I'll explain what happened: When I clicked Save and came back, there was no mention of how many times the post had been edited, so it looked as if the post was original. It stayed that way for five edits. Only the sixth (plus one where I actually clicked Cancel and thus didn't actually change the post, might want to work on that too) got the counter to show.

This will be the 9th edit. >_>;;;;
Aug 10, 2009, 4:14 pm
#45
Ex-Tyrant of the IVANers


Joined: Dec 8, 2007
Occupation: Junior Scientist
Location: Not California
Interests: Physics and Astronomy, Exoplanets, Singing praise to Valpurus while smashing skulls with a bloody warhammer, Jogging
Posts: 2,900
Says it was edited 9 times in total for me...
"Put more stuff in the... thing where... more stuff goes in."
Aug 10, 2009, 4:17 pm
#46
Joined: Dec 4, 2007
Occupation: Perfect Soldier
Location: Astragius Galaxy
Interests: Fiana, Peace, Melons
Posts: 1,054
Also that may very well be a feature for if you made a typo and didn't notice it until you posted.

Just guessing though.
Proudly bringing disaster and mental scarring to Attnam since '05!

"You have a rather pleasant chat about finite superarmpits with Sanae the shrine maiden."

You hear distant shuffling.

The Enner Beast tells you to COOL IT!!
Aug 10, 2009, 5:19 pm
#47
Joined: Dec 2, 2007
Location: New Attnam
Interests: bananas
Posts: 2,200
Somagu's right... you get 5 minutes to edit a post before it shows up in case you had a minor fix
Now for me since I'm special, it never shows the edit message Mods will get more advanced options when editing in the near future
Aug 11, 2009, 12:01 am
#48
Joined: Jan 11, 2008
Posts: 1,019
Gotcha. If the forum were bigger it could potentially be abused, though. But eh, not likely anyone who wants to hang around here would engage in such dickery. Just making stuff clear is all.
Aug 24, 2009, 2:49 am
#49
Joined: Dec 2, 2007
Location: New Attnam
Interests: bananas
Posts: 2,200
hmm... just to remind myself
- sticky thread images are the same as normal threads
- threads with " or ' in the title are backslashed when they are marked with a new reply
Aug 29, 2009, 2:25 am
#50
Joined: Jan 11, 2008
Posts: 1,019
I don't know what's been done but ivanBlack is broken. Please fix, the white sucks.

Note: Both ivanBlacks are ivanWhite. This is reaaaaaaaaaaally sucky.
Jump to